Menu

sus

A+ A A-

Chirurgie generala

COMPARTIMENTUL CHIRURGIE GENERALĂ

 

Coordonator secție: Dr. Rareș Trișcă

Înființat recent, Compartimentul de Chirurgie Generală își desfășoară activitatea medicală pe un număr de 5 paturi.

Rațiunea care a stat la baza înființării acestei structuri medicale se referă la faptul că în prezent patologia adresată secției de chirurgie plastică și microchirurgiei reconstructive și ortopedie include un număr semnificativ de cazuri oncologice, respectiv diverse tipuri de tumori ale pielii, ale tesutului osos, tesut adipos, ale sistemului muscular și glandei mamare. În acest context, expertiza medicilor chirurgi cu competentă în chirurgia oncologică aduce o creștere semnificativă a eficienței,siguranței și a calității actului medical.

În acelasi timp, existența unei echipe chirurgicale multidisciplinare formate din chirurg oncolog, chirurg plastician și ortoped, poate permite derularea unor intervenții chirurgicale  într-un singur timp operator, realizându-se în cadrul aceleiași intervenții atât partea de excizie chirurgicală în limite oncologice cât și diversele tipuri de reconstrucții tisulare, protetice sau mixte la cazurile selectate.

Activitatea chirurgicală:

În cadrul compartimentului de chirurgie generală se efectuează în special tratamente chirurgicale cu viza oncologică (chirurgia sânului, tumori cutanate, adenopatii maligne, tumori de țesut moale, sarcoame părți moi), iar prin colaborarea cu secțiile de chirurgie plastică și ortopedie se realizează intervenții chirurgicale cu viza onco-plastică.

De asemenea se efectuează și intervenții cu viză reparatorie a defectelor de perete abdominal (diversele forme de hernii si eventrații) și cura chirurgicală a varicelor de membre inferioare.

 Medicii din cadrul structurii :

Dr. Rareș Trișcă

 

Date utile

Telefoane: 0264-207021;0264-453331; 0264-453385

Fax: 0264-453131

E-mail: spitalulclinicrecuperare[@]gmail.com

Adresa: Str. VIILOR nr. 46-50, Cluj-Napoca, România

Cod postal:  400347