Menu

sus

A+ A A-

Ambulator pentru Sportivi

Medicină Sportivă
Medic coordonator: Ariana Pătac

Secția Ambulatoriul de Specialitate pentru Sportivi există în structura spitalului începând cu anul 2000.
Activitatea noastră se desfășoară în clădirea de pe strada Ludwig Roth nr. 19.În secție își desfășoară activitatea în prezent 4 medici sportivi, 4 kinetoterapeuți, 13 asistente medicale și 4 personal auxiliar.
Activitatea se desfășoara în 4 cabinete de medicină sportivă, 2 săli de kinetoterapie, și în 3 cabinete medicale din bazele sportive: Bazinul Olimpic, Sala sporturilor Horia Demian și parcul sportiv Iuliu Hațieganu.
Pacienții secției noastre sunt sportivii de performanță, legitimați la cluburi sportive afiliate federațiilor. Acestora li se efectuează de două ori pe an circuitele medicosportive periodice în urma căruia se stabileste calificativul apt/inapt, pentru practicarea sportului de performanță și dispensarizăm bolile legate de specificul efortului fizic de performanță.
Asigurăm deasemenea urgențele medicale la cabinetele din bazele sportive și urgențele medicosportive din cadrul tuturor competițiilor desfășurate pe raza județului Cluj.
Consiliem sportivii de performanță pentru practicarea unui sport sănătos.
Prin activitatea noastră contribuim la creșterea performanței sportive

Date utile

  • Telefoane: 0264 207021, 0264 453331, 0264 453385,
    Fax: 0264 453131
    E-mail: spitalulclinicrecuperare@gmail.com

  • Programările pentru servicii medicale se efectuează prin centrala telefonică, solicitând legătura cu cabinetul în specialitatea accesată .
  • Adresa: Str. VIILOR nr. 46-50, Cluj-Napoca, România
    Cod postal:  400437