Menu

sus

A+ A A-

Bloc operator

Coordonator: Dr. Nicolae Filip

Asistent coordonator: Doina Cionca

 

În prezent activitatea Blocului Operator se desfășoară în 5 săli de operație care deservesc secțiile chirurgicale în specialitățile ortopedie, chirurgie plastică și chirurgie generală, asigurând derularea activității intervenționale necesară pacientilor internați. Aceste săli au beneficiat de o modernizare și recompartimentare conform normativelor în vigoare, precum și de dotări tehnice de ultima generație, inclusiv aparatură performantă pentru efectuarea unui numar important de intervenții chirurgicale artroscopice la nivelul articulatiilor genunchiului și umărului.
Recent s-au achizitionat și înlocuit toate mesele de operație și lămpile scialitice, iar aparatura și echipamentele medicale au fost suplimentate cu noi electrocautere, aparate de hemostază automate și un microscop ultra performant pentru efectuarea etapelor microchirurgicale a manoperelor efectuate.
În Blocul Operator iși desfășoară activitatea medicii secțiilor chirurgicale, personalul secției ATI implicat în intervențiile realizate și personalul propriu al structurii - 7 asistenți medicali și 10 cadre auxiliare.
În prezent se efectuează operații cu un inalt grad de complexitate, care necesită atât expertiza personalului implicat, cât și circuitele funcționale și dotarea blocului operator la standarde actuale de calitate și siguranța atât din perspectiva pacienților cât și a profesioniștilor implicați în actul medical.

Date utile

Telefoane: 0264-207021;0264-453331; 0264-453385

Fax: 0264-453131

E-mail: spitalulclinicrecuperare[@]gmail.com

Adresa: Str. VIILOR nr. 46-50, Cluj-Napoca, România

Cod postal:  400347