Menu

sus

A+ A A-

Compartiment Anestezie și Terapie intensivă

Coordonator compartiment: Dr. Burghelea Bianca

Asistent șef: Silvia Oroian

Compartimentul desfașoară o activitate complexă având la bază o serie de activități complementare: Anestezie, Terapie intensivă și Transfuzii sangvine.

Anestezia se efectuează în 5 săli de operație, asigurând asistență medicală de specialitate pentru realizarea intervențiilor chirurgicale în ortopedie și chirurgie plastică, pentru adulți și copii, precum și în Laboratorul de explorări funcționale cardiovasculare și TIC.

Personalul compartimentului asigură asistență medicală de specialitate, participând la formarea echipelor multidisciplinare de intervenție în cazul evenimentelor medicale de urgență survenite în oricare din structurile unității.

Această activitate acoperă atât intervențiile chirurgicale de elecție cât și cele în regim de urgență; tehnicile anestezice cuprind anestezia generală  (I.O.T., I.N.T., L.M.A.) și anestezia regională (rahidiană, peridurală, de plexuri nervoase periferice). Pentru o monitorizare performantă a pacienților s-au facut investiții recente în achiziția de aparate noi, în completarea dotării cu echipamente medicale dedicate activității de profil.

De asemenea, sunt asigurate servicii medicale de terapie intensivă – îngrijire perioperatorie pacienților internați pe cele 10 paturi existente în structura compartimentului.

Activitatea compartimentului este susținută de un colectiv format din 3 medici, 12 asistente medicale și 6 cadre personal auxiliar.

Medicii din cadrul structurii :

 • Dr. Simona Angheloiu ;
 • Dr. Lavinia Megyesi ;
 • Dr. Camelia Pascaru;
 • Dr. Ecaterina Pitea ;

Date utile

 • Telefoane: 0264 207021, 0264 453331, 0264 453385,
  Fax: 0264 453131
  E-mail: spitalulclinicrecuperare[@]gmail.com

 • Programările pentru servicii medicale se efectuează prin centrala telefonică, solicitând legătura cu cabinetul în specialitatea accesată .
 • Adresa: Str. VIILOR nr. 46-50, Cluj-Napoca, România
  Cod postal:  400437