Menu

sus

A+ A A-

Compartiment Anestezie și Terapie intensivă

Coordonator compartiment: Dr. Burghelea Bianca

Asistent șef: Silvia Oroian

Atribuțiile compartimentului sunt caracterizate prin complexitate și impact semnificativ asupra actului medical, având la bază o serie de activități complementare: Anestezie, Terapie intensivă și Transfuzii sangvine, susținute de cei 7 medici, 15 asistente medicale și 12 cadre personal auxiliar.

Anestezia se efectuează în cele 5 săli de operație, asigurând asistență medicală de specialitate pentru realizarea intervențiilor chirurgicale în ortopedie, chirurgie plastică și generală, adulți și copii, precum și în Laboratorul de explorări funcționale cardiovasculare și TIC; tehnicile anestezice cuprind anestezia generală  (I.O.T., I.N.T., L.M.A.) și anestezia regională (rahidiană, peridurală, de plexuri nervoase periferice). Pentru o monitorizare performantă a pacienților intra și post operator, s-au facut investiții recente în achiziția de aparate noi, în completarea dotării cu echipamente medicale dedicate activității de profil.

De asemenea, sunt asigurate servicii medicale de terapie intensivă – îngrijire perioperatorie a pacienților internați pe cele 10 paturi existente în structura compartimentului.

Personalul compartimentului asigură asistență medicală de specialitate, participând la formarea echipelor multidisciplinare de intervenție în cazul evenimentelor medicale de urgență survenite în oricare din structurile unității.

Medicii din cadrul structurii :

  • Dr. Burghelea Bianca
  • Dr. Simona Angheloiu ;
  • Dr. Lavinia Megyesi ;
  • Dr. Camelia Pascaru;
  • Dr. Ecaterina Pitea ;
  • Dr. Raluca Cristina Lozan
  • Dr. Dorin Pop

Date utile

Telefoane: 0264-207021;0264-453331; 0264-453385

Fax: 0264-453131

E-mail: spitalulclinicrecuperare[@]gmail.com

Adresa: Str. VIILOR nr. 46-50, Cluj-Napoca, România

Cod postal:  400347