Menu

sus

A+ A A-

Compartiment Anestezie și Terapie intensivă

Coordonator compartiment: Dr. Burghelea Bianca

Compartimentul desfasoara o activitate complexa avand la baza o serie de activitati complementare: Anestezie, Terapie intensiva si Transfuzii sangvine.
Anestezia se efectueaza in 5 sali de operatie, cu o medie zilnica cuprinsa intre 5 - 10 interventii chirurgicale in ortopedie si chirurgie plastica, pentru adulti si copii. Aceasta activitate acopera atat interventiile chirurgicale de electie cat si cele in regim de urgenta; tehnicile anestezice cuprind anestezia generala (I.O.T. , I.N.T. , L.M.A.) si anestezia regionala (rahidiana, peridurala, de plexuri nervoase periferice). Pentru o monitorizare performanta a pacientilor intraoperator s-au facut investitii recente in achizitia de aparate noi, respectiv doua aparate de anestezie si trei monitoare.

Pe de alta parte, activitatea de Terapie intensiva se desfasoara pe 10 paturi pentru ingrijire perioperatorie.

Punctul de transfuzie asigura administrarea a 20-40 litri de sange si derivate de sange lunar, deservind toate sectiile Spitalului Clinic de Recuperare.

Activitatea compartimentului este asigurata de un colectiv format din 3 medici, 12 asistente medicale si 6 cadre personal auxiliar.

Date utile

  • Telefoane: 0264 207021, 0264 453331, 0264 453385,
    Fax: 0264 453131
    E-mail: spitalulclinicrecuperare@gmail.com

  • Programările pentru servicii medicale se efectuează prin centrala telefonică, solicitând legătura cu cabinetul în specialitatea accesată .
  • Adresa: Str. VIILOR nr. 46-50, Cluj-Napoca, România
    Cod postal:  400437