Menu

sus

A+ A A-

Rezultate - 06.11.2019

Rezultatul probei scrise la concursul organizat pt. ocuparea postului vacant pe durata nedeterminata de as.med.deb.(PL) BFKT. - Lab. de Rec. Med. Fiz. si balneologie.

Rezultatul probei scrise la concursul organizat pt. ocuparea postului vacant pe durata nedeterminata de technician de radiologie si imagistica principal in cadrul lab. de radiologie si imagistica medicala.

Rezultatul probei scrise la concursul organizat pt. ocuparea postului vacant pe durata nedeterminata de muncitor calificat IV- bucatar

Rezultatul probei scrise la concursul organizat pt. ocuparea postului vacant pe durata nedeterminata de muncitor alificat IV-Fochist in cadrul biroului technic administrativ- muncitori.

Rezultatul probei scrise la concursul organizat pt. ocuparea postului vacant pe durata nedeterminata de ingrijitoare in cadrul sectiei clinice ortopedie-traumatologie.

Rezultatul probei scrise la concursul organizat pt. ocuparea unui numar de 2 posturi vacante pe durata nedeterminata de asistent medical generalist debutant (PL) in cadrul sectiei clinice recuperare, medicina fizica si balneologie II

 

Pentru mai multe detalii click - AICI

Date utile

  • Telefoane: 0264 207021, 0264 453331, 0264 453385,
    Fax: 0264 453131
    E-mail: spitalulclinicrecuperare@gmail.com

  • Programările pentru servicii medicale se efectuează prin centrala telefonică, solicitând legătura cu cabinetul în specialitatea accesată .
  • Adresa: Str. VIILOR nr. 46-50, Cluj-Napoca, România
    Cod postal:  400437