Menu

sus

A+ A A-

Concursuri,Procese verbale si Promovare - 17.05.2019

Sp Clinic de Recuperare Cluj Napoca scoate la concurs:

-1 post cu 1/2 norma de ,edoc specialist confirmat in specialitatea boli infectioase in cadrul Compartimentului de prevenire a infectiilor Asociate Asistentei Medicale.

-1 post cu norma intreaga de medic primar in specialitatea cardiologie cu competente de ecografie generala si ecografie vasculara in cadrul Laboratorului de explorari functionale.

Pentru detalii click - AICI

 

Privind situatia dosarelor depuse la concursul organizat in data de 24.05.2019, ora 11:30 in vederea ocuparii prin concurs a unui post vacant pe durata nedeterminata de sofer II.

Pentru detalii click - AICI

 

Sp Clinic de Recuperare Cluj Napoca organizeaza in data de 10 iunie - un concurs in vederea ocuparii unui post vacant pe durata nedeterminata de asistent medical debutant (PL) in specialitatea balneofiziokinetoterapie, in cadrul Laboratorului de recuperare medicina, fizica si balneologie.

Pentru detalii click - AICI

 

Sp Clinic de Recuperare Cluj Napoca organizeaza in data de 10 iunie - in vederea ocuparii unui numar de 2 posturi vacante pe durata nedeterminata de asistent medical generalist debutant (PL), in cadrul sectiei clinice recuperare Balneologie II.

Pentru detalii click - AICI

 

Sp Clinic de Recuperare Cluj Napoca organizeaza in data de 10 iunie - un concurs in vederea ocuparii unui post vacant pe durata nedeterminata ingrijitoare in carul sectiei clinice recuperare Ortopedie-Traumatologie.

Pentru detalii click - AICI

 

Sp Clinic de Recuperare Cluj Napoca organizeaza in data de 10 iunie - un concurs in vederea ocuparii unui post vacant pe durata nedeterminata de muncitor calificat IV - Fochist.

Pentru detalii click - AICI

 

Sp Clinic de Recuperare Cluj Napoca organizeaza in data de 10 iunie - in vederea ocuparii unui numar de 2 posturi vacante pe durata nedeterminata de tehnician de rediologie si imagistica principal licentiat, in cadrul Laboratorului de radiologie si imgistica medicala.

Pentru detalii click - AICI

 

Sp Clinic de Recuperare Cluj Napoca organizeaza in data de 10 iunie - un concurs in vederea ocuparii unui post vacant pe durata nedeterminata de muncitor calificat IV - Bucatar.

Pentru detalii click - AICI

Bibliografie - AICI

 

Examen de promovare in data de 30 Mai - in vederea promovarii d-nei Neag Ligia, de pe functia de munitor calificat IV-bucatar pe funtia de muncitor calificat III - bucatar.

Pentru detalii click - AICI

 

Date utile

  • Telefoane: 0264 207021, 0264 453331, 0264 453385,
    Fax: 0264 453131
    E-mail: spitalulclinicrecuperare@gmail.com

  • Programările pentru servicii medicale se efectuează prin centrala telefonică, solicitând legătura cu cabinetul în specialitatea accesată .
  • Adresa: Str. VIILOR nr. 46-50, Cluj-Napoca, România
    Cod postal:  400437